24,10,0,50,1
1,800,60,2,3000,5000,150,800
90,300,0,50,8,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,1
Samen leren delen...
Samen leren delen...
Respect voor elkaar...
Respect voor elkaar...
Veiligheid en betrokkenheid...
Veiligheid en betrokkenheid...
Natuur om te ontdekken...
Natuur om te ontdekken...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te spelen...
Ruimte om te ervaren...
Ruimte om te ervaren...
Vrijheid om te verkennen...
Vrijheid om te verkennen...

 

 

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?

  

 

 

150 150

 

Na jaren met veel plezier gastouderopvang beheren wij, Bram en Marion van Garderen nu sinds een kleine tien jaar een kinderdagverblijf. Met een team van ervaren leidsters wordt aan kinderen liefdevolle opvang gegeven. In een natuurlijke omgeving die huiselijk, veilig, professioneel, kindvriendelijk is en waar uw kind zich thuis voelt. Ofwel "De Kinderruimte", gevestigd in het pand "De Kwekerij".

 

150

 

Mirjam Sparnaaij, moeder van Tygo en Nina, is sinds 2010 één van onze vaste krachten. Ze is inmiddels al ruim 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en heeft enorm veel plezier in haar werk. Volgens Mirjam is geen dag in de kinderopvang hetzelfde. "Je kunt elkaar zoveel leren. Alles wat je die kinderen geeft krijg je in tienvoud terug. Ik geniet van knutselen, puzzelen, wandelen maar vooral die dikke knuffel. Heerlijk toch."

 

150

 

Britt is één van onze vaste krachten: "Hallo allemaal. Mijn naam is Britt van Heusden, 25 jaar en ik woon in Soest. Sinds februari 2016 ben ik begonnen met werken bij “De Kinderruimte”. Nadat ik bij “De Kinderruimte” als stagiaire mijn examen heb afgerond als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 ben ik direct in dienst gegaan. Ik ga elke dag met plezier naar de kinderen en ik vind het heerlijk om samen met hun te ontdekken en te leren. Vooral het inspireren om de creativiteit van de kinderen te bevorderen trekt mij heel erg aan. Ook vind ik het erg belangrijk om naar buiten te gaan zodat de kinderen met elkaar leren hoe je omgaat met natuur en dier. Elk kind is verschillend en dat maakt elke dag uniek!"

 

150

 

Marit is per 1 december 2016 in dienst getreden: "Mijn naam is Marit Sukel. Ik ben 25 jaar en ik woon in Soest. Ik heb onderwijsassistent gestudeerd en vind het erg leuk om de kennis uit mijn opleiding toe te passen op het kinderdagverblijf. Onder andere door leuke (educatieve) activiteiten te ondernemen. De kinderen nieuwe dingen leren en samen plezier maken geeft mij veel voldoening. Je zult mij regelmatig mee zien doen in het spel van de kinderen, maar ook ben ik altijd in voor een fijne knuffel of een knus momentje op schoot."

 

150

 

Azar Aslami is één van onze vaste medewerksters. "Hoi allemaal! Ik ben Azar, 30 jaar en woon samen met mijn gezin in Soest. Mijn zoontje Qiumarz komt twee dagen spelen op "De Kinderruimte". Het afgelopen jaar heb ik mijn studie HBO-Ecologische pedagogiek afgerond. Ik heb bewust gekozen voor deze opleiding omdat ik geloof in de kracht van het kind en gezin, tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om altijd vanuit een positieve perspectief naar een situatie te kijken. Per 1 juli 2018 kom ik werken op "De Kinderruimte" Mede door mijn opleiding heb ik een bepaalde visie ontwikkeld en deze volgt nauw bij de visie van "De Kinderruimte". Ik heb ontzettend veel zin om alle kinderen te leren kennen en allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Ik hecht veel waarde aan de één op één momenten en ik vind het heerlijk om te knuffelen! Mochten jullie nog meer willen weten, kom vooral naar me toe! Groetjes Azar."

 

150

 

Eén van onze vaste medewerksters is Danique van Bekkum. Ze is 5 dagen per week aanwezig op het KDV of de BSO: "Hallo allemaal. Vanaf 1 februari kom ik het team van "De Kinderruimte" versterken. Ik ben Danique, 23 jaar oud en woon in Soest. Naast mijn werk ben ik elke zaterdag actief bij Scoutinggroep De Fakkeldraagsters waar ik meiden tussen de 7 en 11 jaar oud vrijwillig een leuke ochtend bezorg. Daarnaast klus ik samen met mijn vriend graag aan auto’s. Ik heb ontzettend veel zin om te gaan beginnen bij "De Kinderruimte" en hoop dat we een leuke tijd met elkaar tegemoet gaan! Tot dan!"

 Op deze pagina treft u onze stagaires en oproepkrachten aan.